“INTINITI Čuječi ples z Urško je super kombinacija stopanja v stik s sabo,
prisotnosti v sedanjem trenutku in izražanja sebe skozi ples, gib in
interakcijo z okolico. Po delavnici sem se počutila prijetno utrujeno,
bolj povezana s seboj in zelo sproščena. Sem hvaležna za to izkušnjo in
zagotovo se bom še udeležila čuječega plesa.”

Urša Marn Košin, specializantka integrativne psihoterapije

“Na INTINITI Čuječem Plesu – Plesnih pogovorih sem se naučila, da lahko to, kar čutim, doživljam, mislim, izrazim tudi z gibom in to zelo preprosto in učinkovito. Da je gib lahko podpora besedam, da sprosti notranje napetosti, da besede dobijo prostor, da se izrazijo.
Vsekakor so Plesni pogovori kombinacija obojega, izražanja z gibom in z besedo. In včasih tudi z barvami in krivuljami na listu papirja. In ravno to je tisto, kar pomaga, odpira, rešuje – energija skupine in različne tehnike na poti do cilja.”

Petra V., udeleženka redne skupine INTINITI Čuječi Ples – Plesni Pogovori v Ljubljani

“Radost in milost, ko zaplešem v lepem okolju, z ljudmi, ki so mi postali blizu, ki sem jim pustila blizu. Ne mečem se več za preteklostjo, ki je minila. Ne hrepenim po prihodnosti. Pomemben je trenutek, tukaj in zdaj, brez obotavljanja. Lepo je življenje, če ga živim, kot si ga želim v skladu z mojimi možnostmi in sposobnostmi. Tako, da prisluhnem sama sebi, trenutku. Hranim svojo dušo z univerzalno resnico. Življenje je lepo, le povezati se je treba, to sem ugotovila. Umesti se na frekvenco, ki ti pripada in vse bo dobro. Lepo je plesati, se pogovarjati, slišati in biti slišan, spreminjati vzorce na simbolni ravni. Med plesom simboli spregovorijo na glas. Slišim jih in vodijo me v polno življenje.
Hvala ti Urška za to polno izkušnjo.”

Urška P.F., udeleženka redne skupine INTINITI Čuječi Ples – Plesni Pogovori na Goriškem