Udeleženci INTINITI Čuječi Ples:

»Z veseljem vedno rada pridem v to skupino INTINITI Čuječega Plesa, kjer se počutim golo, ampak sproščeno… ker vem, da nihče ne gleda mojih napak, nobenemu ni mar za to, če ustrelim kakšno mimo; tu je vse super in čutim podporo skupine – vsi smo Ena celota… razgaljeni en pred drugim, ampak Povezani!«

»INTINITI Čuječi ples ima moč,

da me odpelje

v moj notranji svet zadovoljstva.

Pogosto se smejim,

medtem ko telo sledi glasbi.

Zelo me sprošča.

Čutim radost v sebi.

To je tista pristna radost bivanja,

radost, ki izvira iz srca in je del moje biti,

radost, ki jo vse prepogosto utišajo

misli in nepotrebne skrbi.«

»INTINITI Čuječi ples je eksperiment v katerem se gibanje telesa, čustva in prisotnost duha dopolnjujejo v moji biti v sedanjosti. Ko trenutek utiša vse misli…«

»Na začetku čutila napetost v trebuhu, mehurju… ampak na koncu je ni bilo več. Čutim kako se pretaka energija po mojem telesu… čutim kako je moje telo lažje, kot da bi padli kamni iz mene. Ne zadržujem diha, dih teče po mojem telesu… sproščena in srečna, zadovoljna.”

»Super! Kot da sem se od nekje vrnila.«

»Po čuječnosti se počutim kot svobodna ptica!«

»Občutki so enkratni. Zelo prijetni, sproščeni, polni pozitive in miline. Da bi trajali čim bolj dolgo.«

“V vsakodnevnem stresu in hitenju, vam ta delavnica prinese sproščeno druženje z drugimi, predvsem pa s seboj. Z eno besedo: Super, Enkratno in Priporočam :)”

***

“INTINITI Čuječi ples z Urško je super kombinacija stopanja v stik s sabo,
prisotnosti v sedanjem trenutku in izražanja sebe skozi ples, gib in
interakcijo z okolico. Po delavnici sem se počutila prijetno utrujeno,
bolj povezana s seboj in zelo sproščena. Sem hvaležna za to izkušnjo in
zagotovo se bom še udeležila čuječega plesa.”

Urša Marn Košin, specializantka integrativne psihoterapije, udeleženka intenziva INTINITI Čuječi Ples

***

“Na INTINITI Čuječem Plesu – Plesnih pogovorih sem se naučila, da lahko to, kar čutim, doživljam, mislim, izrazim tudi z gibom in to zelo preprosto in učinkovito. Da je gib lahko podpora besedam, da sprosti notranje napetosti, da besede dobijo prostor, da se izrazijo.
Vsekakor so Plesni pogovori kombinacija obojega, izražanja z gibom in z besedo. In včasih tudi z barvami in krivuljami na listu papirja. In ravno to je tisto, kar pomaga, odpira, rešuje – energija skupine in različne tehnike na poti do cilja.”

Petra V., udeleženka redne skupine INTINITI Čuječi Ples – Plesni Pogovori v Ljubljani

“Radost in milost, ko zaplešem v lepem okolju, z ljudmi, ki so mi postali blizu, ki sem jim pustila blizu. Ne mečem se več za preteklostjo, ki je minila. Ne hrepenim po prihodnosti. Pomemben je trenutek, tukaj in zdaj, brez obotavljanja. Lepo je življenje, če ga živim, kot si ga želim v skladu z mojimi možnostmi in sposobnostmi. Tako, da prisluhnem sama sebi, trenutku. Hranim svojo dušo z univerzalno resnico. Življenje je lepo, le povezati se je treba, to sem ugotovila. Umesti se na frekvenco, ki ti pripada in vse bo dobro. Lepo je plesati, se pogovarjati, slišati in biti slišan, spreminjati vzorce na simbolni ravni. Med plesom simboli spregovorijo na glas. Slišim jih in vodijo me v polno življenje.
Hvala ti Urška za to polno izkušnjo.”

Urška P.F., udeleženka redne skupine INTINITI Čuječi Ples – Plesni Pogovori na Goriškem